Вчера стана поредния проблем след 30 километра каране на газ спирам на паркинга на магазина и след 15 минути няма палене.В началото запали свали на 500-600 оборота тресе като на без няколко цилиндъра и до там.С едни приятели откачихме входния маркуч към рейката - стартера върти ама бензин няма.Преди това разгледахме и кабелите-за смяна са (гумените уплътнения са целите накъсани)Ако някой е сменял скоро да каже цена.Като купих колата преди няколко месеца я водих на диагностика (човека май не разбираше много от италианки)Каза ми:Имаш емулатор на газовата,ламбда сонда добре,дебитомер добре,Дава някаква грешка в някой от датчиците до коляновия вал и затова ми свети почти постоянно лампата на инжектора.Днес изчетох почти всичко в форума
1.Релетата ми не са като тези на снимките(до акумулатора)-почистих ги всичките.
2.Възможно ли е този датчик да спира тока към помпата?
3.Имам аларма която изобщо не зная каква е.(ползвам я)
4.Как трябва да е бутона под седалката(моят е някаква пластмаса с дупка отгоре-като си вкарам пръста натискам някаква гума но не потъва.
5.В/у бензиновата помпа ми е газовата бутилка поради това ми се иска да не започвам от там.
Преди като си отварях резервоара издаваше звук като при вакум а сега не.
Дайте идея за някакъв ред на ремонтите и причините?
1.Релетата ми не са като тези на снимките(до акумулатора)-почистих ги всичките.
2.Възможно ли е този датчик да спира тока към помпата?
3.Имам аларма която изобщо не зная каква е.(ползвам я)
4.Как трябва да е бутона под седалката(моят е някаква пластмаса с дупка отгоре-като си вкарам пръста натискам някаква гума но не потъва.
5.В/у бензиновата помпа ми е газовата бутилка поради това ми се иска да не започвам от там.
Преди като си отварях резервоара издаваше звук като при вакум а сега не.
Дайте идея за някакъв ред на ремонтите и причините?
Comment